GAAAF! Buitensport bestaat uit Martijn Baan, Marit Kaper en Martin van der Meer. Wij zijn een enthousiast en betrokken bedrijf dat graag met mensen naar buiten gaat om plezier te maken en teams te laten groeien. We zijn nieuwsgierig naar hoe we voor jou een onderscheidende team training kunnen organiseren.

Meer over Gaaaf?

Martijn

Martijn

Ik ben een enthousiaste, resultaat gerichte levensgenieter. Ik leer en onderneem graag iets nieuws. Ik ben erachter gekomen dat als ik buiten bezig ben, ik me fitter en gezonder voel. Mijn stemming floreert, ik ben creatiever en ik sta in mooi contact met mijn omgeving. Ik hou van mensen om me heen en ik ben graag in beweging. Dat is de reden dat ik fysiotherapie ben gaan studeren. Ik verbind graag mensen met zichzelf en met elkaar. In trainingen zoek ik naar de optimale manier om teams en cursisten competenties eigen te laten maken zodat ze deze blijvend kunnen toepassen. Als dat met plezier en ontspanning gepaard gaat dan is mijn dag geslaagd. Mijn passie voor kitesurfen stroomt als bloed door mijn lichaam. Daarom ben ik IKO gecertificeerd instructeur geworden. Buitensporten heeft mijn passie waarbij sportklimmen, slack-linen, stand up paddling, hiken en hardlopen mijn favorieten zijn.

Contact

Marit

Marit weet personen met zichzelf en groepen met elkaar te verbinden. Met SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) als achtergrond en onlangs afgestudeerd als haptotherapeut ziet ze het positieve in mensen en zoekt naar de beweging in teams. Ze heeft een belangrijke invloed in de ontwikkeling van onze buitenprogramma’s en weet hier als geen ander spel en creativiteit aan toe te voegen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de backoffice van GAAAF!

Martin

Ik ben een doener! Ik leer razend snel door te ervaren en plezier te beleven in dat wat ik doe. Het ontwikkelen en beleven van activiteiten beweegt me en deze vervolgens uitvoeren met anderen maakt mij gelukkig. Als trainer/ontwikkelaar kan ik me goed inleven in mensen waardoor de programma’s aansluiten bij de wensen van de groep. Eigenlijk doe ik dit al mijn hele leven, maar dan bij de scouting of andere teambuilding bedrijven. Daarnaast heb ik ook nog economie gestudeerd.