• Kitesurfschool

    GAAAF!

    Bij GAAAF! houden we nogal van kitesurfles geven. Daarom geven we onze veilige en supergezellige lessen met passie en plezier en met gecertificeerde instructeurs. Dit doen we vanuit een goed onderbouwd concept dat aansluit op jouw niveau. Dàt is GAAAF!

    Vraag aan Bel mij terug

Veiligheid staat bij ons voorop

Veilige kitesurf lessen

Daarom krijg je les van een IKO instructeur (International Kiteboard Organization). De werkwijze van onze kitesurfschool is veilig en effectief, maar ook relaxed en supergezellig. De kitesurf lessen die je volgt worden gegeven volgens de IKO methode: Leren door te doen met als doel zelfstandig en veilig te kunnen kitesurfen.

Onderstaand zie je de 3 IKO levels waarin je jezelf ontwikkelt. Vanaf het behalen van level 2 mag je wereldwijd kitemateriaal huren met je IKO lidmaatschapskaart. Deze krijg je van ons na het volgen van je laatste les. Check ook www.ikointl.com

Reserveer een kiteles

Beginner

IKO level 1

Je leert de juiste locatie te vinden om veilig de vlieger op te tuigen, de vlieger op te laten en deze te besturen. Je leert de veiligheidssystemen te gebruiken, zelfstandig een bodydrag uit te voeren en de vlieger te herstarten in het water.

Reserveer een kiteles

Vervolg

IKO level 2

Je leert bodydraggen terwijl je met één hand de vlieger bestuurt. Verder leer je hoe je veilig jezelf kunt redden uit een noodsituatie in het water. We gaan dieper op de theorie in door uitleg van de voorrangsregels en hoe je de vlieger moet waterstarten èn dit ga je in praktijk brengen. Je bent een avontuurlijke sport aan het leren dus fouten bestaan niet, alleen feedback! We zorgen voor een veilige omgeving.

Vraag aan

Gevorderde

IKO level 3

Nu je in staat bent een stukje te varen ga je leren hoe je meer aan de wind kunt blijven varen door je houding en positie op je kiteboard te verbeteren, toeside te varen en hoe je gecontroleerde bochten kunt maken.

Verfijn je kitevaardigheden

Coaching

Als je je kitevaardigheden verder wilt verfijnen met bijvoorbeeld het verbeteren van je houding (waardoor alles minder energie kost en je relaxter kunt varen), springen en je eerste trucs dan kunnen we je hier op een efficiënte manier in coachen door je adequate feedback op het juiste moment te geven. Vraag gerust wat we voor je kunnen betekenen.

Vanzelfsprekend geven we je graag advies in bijvoorbeeld kitespots in en buiten Nederland, hoe en waar je nieuw en gebruikt materiaal kunt krijgen, weersvoorspellingen en het goed trimmen van je eigen kiteset.

Vraag het ons gerust!

Prijzen

De lessen voor 2 personen duren 3,5 uur, de privé lessen duren 2,5 uur en ze worden op verschillende locaties gegeven. Dit is afhankelijk van het weer en je wensen. We geven privé, 2 persoons en groepslessen. De prijzen voor groepen zijn in overleg. De prijzen zijn inclusief kite, board, trapeze, wetsuit, zwemvest en helm.

Kiteles met 2 personen € 120,- p.p. (34,- per uur p.p.)
Kiteles privé  € 150,- p.p. (60,- per uur p.p.)
4-daagse kitesurfcursus (2 pers. € 425,- p.p. (30,- per uur p.p.)
Kite clinics per 2 personen  vanaf   € 60,- p.p  (30,- per uur p.p.) nu ook in Amsterdam!
Huur kiteset om zelfstandig te kiten of coaching € 80,- per maximaal 6 uur voor een complete set

Belangrijk om te weten

Je krijgt les van een gecertificeerde IKO instructeur (International Kiteboard Organization)
Alle lessen zijn inclusief materiaal (wetsuit, helm, kite, board, harnas, zwemvest en helm)
Neem je zwembroek, handdoek en winddichte kleding mee
Helm en zwemvest zijn verplicht (dit verzorgen wij)
Meld je 15 minuten van tevoren op de locatie (passen en aandoen wetsuit, helm, etc.)
Lessen gaan niet door bij minder dan 10 knopen (windkracht 3-) en meer dan 25 kn. (6+)

Reserveer een kiteles

Leren kiten is Gaaaf!

Quote

Martijn: Kitesurfen brengt mij vanaf mijn eerste waterstart een bijzonder gevoel van energie, vrijheid en het werkelijk in contact zijn met m’n sport en lichaam. Elke kitesessie is anders door de mensen die je tegenkomt, de wind en het water. Elke keer leer ik hierdoor iets nieuws en ontspan ik tegelijk. Dit gevoel, wat ik eigenlijk het best kan omschrijven als GAAAF!, willen we in onze lessen verspreiden. Een droom die werkelijkheid is geworden na onze kitetrip door Sri Lanka.

Reserveringsformulier

Ik heb de voorwaarden gelezen

Gaaaf voorwaarden

Voornaam: *

Achternaam: *

Emailadres: *

Adres: *

Plaats en postcode: *

Telefoon: *

Geslacht: *
ManVrouw

Leeftijd: *

Cursustype: *

Maat wetsuit: *

Aantal personen: *

Gewenste data: *

Vragen/opmerkingen